Személyes Bemutatkozás       Cég bemutatása      Referencia      Kapcsolat

       Tisztelt Érdeklődő!

Termékeim és Szolgáltatásaim

 
        Bútorok     

Cégemet azért alapítottam meg, mert mindig is érdekeltek a kihívások, a kreatív feladatok, illetve az emberi kapcsolatok. Saját tudásommal és lehetőségeimmel próbáltam és próbálok némi örömöt vinni a vevőim, partnereim életébe.

1973. június 16-án születtem Budapesten egy konzervatív családban, második gyermekként. Szüleim mindketten a felsőoktatásban dolgoztak, így rengeteg emberrel ismerkedtem meg már kisgyermekként is. Nagyszüleim révén megismerkedtem a barkácsolás fogalmával és szépségével, melyből a mai napig is táplálkozok. Anyai nagyapám egyszer azt mondta nekem „figyelj, és tanulj, amerre jársz, lesd, el mások hogyan dolgoznak, ismerj meg minél több szakmát, mert ez csak előnyödre válhat”.

Általános iskolai tanulmányaimat Budán végeztem és már akkor is a kreativitást igénylő tantárgyakat éreztem magaménak. Természetesen mindezek mellett a sport, a filmek és a zene töltötte ki az életemet.

14 évesen természetes volt számomra, hogy életemet milyen irányba fogom folytatni, ezért választottam a Kozma Lajos Faipari Technikumot a jövőmet megalapozó iskolának.

A technikusi elvégzése után már jött is a nagybetűs élet. Katonaság, majd életem első munkahelye.

Sokat köszönhetek Keresztapámnak, hogy segített bejutnom abba a világba ahol, megismerhettem a kereskedelmet az emberekkel történő kapcsolatfelvételt és kapcsolattartást. Természetesen köszönet minden kollégámnak, akik sok jó tanáccsal elláttak, és elmondták, mit és hogyan kell csinálni. Ez a fajta munka nem ált távol tőlem, mivel nagyapám kereskedőként dolgozott.

Ebben az időben alapozódott meg az, amit ma is csinálok. 1999-ben megalapítottam harmad, majd másod magammal első cégemet. Társammal rengeteg kihívásnak megfeleltünk az irodabútorok, iroda berendezések piacán. Alkalmazkodtunk az igényekhez, és már akkor is próbáltam, próbáltunk rugalmasan állni a partnereinkhez. Mindezek eredményeként már ebben az időben is sok-sok ember arcán láttam örömöt az általam megtervezett és átadott munkák láttán. 

2011-ban alapítottam meg saját cégemet az FLV Komplex Kft.-t, mely tevékenységét a vevőim igényeihez alakítottam. Sokan nem tudják, de ez volt minden álmom a 14 éves korom óra. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a cégem logója, melyet az álmom kezdetekor találtam ki és terveztem meg, ennek immár 25 éve, és bízom abban, hogy mindet, amit gyerekként elképzeltem és mára megvalósítottam gyermekeim fogják majd tovább vinni.

Végezetül szeretném, ha még hosszú ideig adhatnék örömöt és csalhatnék mosolyt partnereim és vevőim arcára.

Üdvözlettel:

Faragó Levente

 

        Ülőbútorok
        Irodaszerek és kellékanyagok
        Árnyékolástechnika
        Fűtőpanelek
        Korongozott cserépkályhák
         Felújítási munkák
         Alpintechnikai munkák
         Energetikai tanácsadás
         Biztonságtechnikai tanácsadás
         Referencia képek
         Műszaki szaktanácsadás szakértés

Referencia képek

 

 

 

 

Copyright ©  Flvkomplex.hu . All rights reserved